ONLINE BOKNING

Boka din service online och få 5% rabatt

BOKA TID
Övrigt
Se er bils effektökningBoka däckskifte

SERVICEINFORMATION

Vi erbjuder motoroptimeringar till de flesta typer av fordon. Bilar, båtar, motorcyklar, traktorer, lastbilar och mycket mer!

Här hittar ni information om våra optimeringar, er uppskattade effektökning, priser och information.

Alla siffror i vår effektguide är en uppskattning på effektökningen. Detta kan skilja från bil till bil och är inget man kan se utan en dyno/rullande landsväg. Våra siffror är tagna från riktiga bilar som körts på dyno med vår mjukvara, men oavsett detta kan man aldrig garantera att bilen kommer uppnå exakt de siffrorna som skrivs i guiden. Det kan bli lite mindre, men det kan också bli mer. En bil kan också ha mindre eller mer effekt original än vad tillverkaren skriver ut. Därför är det viktigt att om man vill veta den exakta effektökningen behöver man köra bilen på en dyno både före och efter optimeringen.

Detta är inget som är exklusivt till oss på NMS utan det är ingen optimeringsfirma som kan garantera exakta siffror på en bil utan en dyno då det är så många parametrar som spelar roll vid en optimering.

Väljer man enbart en tilläggstjänst och inte en motoroptimering så tas en extra avgift ut på 1000:- om kostnaden på tjänsten understiger 1000:-. Det vill säga att om kunden enbart vill göra en EGR Off skulle detta kosta 1995:- totalt.

Effektguide

PRISER OPTIMERINGAR

Steg 1 4495:-
Steg 2 6900:-
ECO 4495:-
Växellåda 3495:-
A-Traktor spärr 4495:-

PRISER TILLÄGG

AdBlue off 3995:- + Tillägg arbete
Cylinder off 1895:-
Decat 1495:-
EGR OFF 995:-
DPF + EGR off 2495:-
DTC off 995:-
Pops & Bangs 2495:-
Pops & Bangs med AV/PÅ 3495:-
Cold Start Delete 949:-
Launch control 2495:-
NOx Off 1995:-
Sport display 995:-
Swirl flaps off 949:-
V-max off 995:-
Hot start 949:-
MAF off 949:-
OPF off 2995:-
Start/Stop off 949:-
Torque monitor off 949:-

VARFÖR VÄLJA OSS

Oavsett om du kör en personbil eller en medelstor lastbil eller SUV, strävar våra mekaniker efter att säkerställa att ditt fordon presterar som bäst innan de lämnar vår verkstad.

 • Vi gör bilreparationer bekvämare för dig
 • Vi är en vänlig och professionell grupp människor
 • Vi hanterar ett brett utbud av biltjänster
 • Service samma dag för de flesta reparationer och underhåll
 • Vi får jobbet gjort rätt – första gången

VANLIGA FRÅGOR

 • Är en optimering skadlig för bilen?

  Nej! Vår mjukvara skadar inte bilen på något sätt men det är viktigt att tänka på att bilen måste vara i bra skick, vi kan inte garantera att redan skadade delar inte tar mer skada.

 • Är det olagligt?

  Det är inte olagligt men det är upp till dig som ägare att utföra en registreringsbesiktning på bilen och kontakta ditt försäkringsbolag.

 • Har ni någon garanti?

  Vi erbjuder livstids garanti på all vår mjukvara. Vi kan även hjälpa er återställa optimeringen om den skulle försvinna, t.ex i samband med en mjukvaru-uppdatering hos auktoriserad märkesverkstad.

KD Bil & Marine Service AB © Copyright 2024